Ombytning

Hvis du ønsker at få en vare ombyttet til anden størrelse, style eller farve, anbefaler vi, at du først tjekker på vores hjemmeside, om den specifikke vare er på lager, inden du sender varen retur. Efterfølgende beder vi dig sende en mail til notable.dk@outlook.dk, så vi kan sørge for, at få lagt varen til side til dig. På den måde undgår vi, at varen bliver udsolgt under forsendelsesperioden. I mailen skal det fremgå, hvilken style, størrelse og farve du ønsker.

Sådan gør du

Når du sender pakken afsted til os, skal du vedlægge den udfyldte returseddel. Pakken skal, som ved almindelig returnering, sendes afsted inden for returfristen på de 14 dage. Du står selv for omkostningerne ved forsendelse af pakken tilbage til os.
Husk at gemme kvitteringen på forsendelse af pakken, da det er dig, der er ansvarlig for pakken indtil den er fremme ved os.
Vi kan kun ombytte varer, der er i original stand. Derfor tager vi ikke imod brugte varer. Det er desuden et krav, at alle mærker stadig sidder på varen.

Når du returnerer en vare til NOTABLE, skal det gøres til adressen:

NOTABLE ApS
Livøvej 1A
8800 Viborg
Denmark

Vær venlig at vedlægge enten den oprindelige faktura eller en kopi plus returseddel. Dette fremskynder og forenkler processen for begge parter.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Kontakt 

Email: notable.dk@outlook.dk   Mobil: 28700834